Novi alati u ponudi

Najam brusilice betona – žirafa LVS 5-225

Najam žirafe

Metabo LVS5-225 novi je alat u našoj ponudi alata za najam. Ova brusilica betona, među pukom poznata kao i žirafa vrhunski je alat koji će olakšati teške i zamorne poslove brušenje betona i stropova. Upravo iz tog razloga nudimo vam najam brusilice betona.

Zašto iznajmiti brusilicu betona

Brusilica betona nije alat koji ćete često koristiti te upravo zato nudimo najam alata. Alate koje rijetko koristite bolje je unajmiti nego kupiti. Čak i kada bi kupili najjeftiniju hobu brusilicu betona, a čak i da imate doma industrijski usisavač matematika jednostavno ne paše. Upravo iz tog razloga vam predstljavmo profesionalnu brusilicu.

Metabo LVS5-225

Ova brusilica napravljena je da bi zadovoljila sve zahtjeve koje će postaviti profesionalni korisnici ispred nje te je u tom zahtjevu uspješna. Savršeno balansirana, uz malu kilažu od samo 3.8 kg olakšati će poslove koji se stave pred nju.

Isporuka uz žirafu

Žirafu isporučujemo u pakiranju bez brusnog papira osim ako ne napomenemo drugačije.

Preporučamo uz brusilicu

Uz žirafu nudimo i građevinski usisavač Bosch GAS 25 koji će usisati i najveće količine građevinske prašine.

Kako rezervirati brusilicu.

Brusilica se može rezervirati putem poziva na tel. 091 60 60 855 svaki radni dan ili putem web stranice.  U slučaju da rezervirate putem Internet stranice vašu rezervaciju ćemo potvrditi putem telefonskog poziva.

Na sva pitanja vrlo rado ćemo odgovoriti.

Najam Brusilice Betona

 

Često postavljena pitanja (F.A.Q.)

Isplati li se kupiti Brusilicu betona

Vjerujemo da ćete u svojim radovima toliko rijetko koristiti brusilicu betona da se ista ne isplati kupiti, te je istu bolje iznajmiti. Uzmite u obzir da uz brusilicu treba kupiti i usisavač

Isporučuje li se usisavač uz brusilicu betona

Moguće je iznajmiti i brusilicu i usisavač te ćemo u tom slučaju odobriti popust na usisavač. Ali brusilicu možete iznajmiti s usisavače ili bez.

Dolazi li uz brusilicu brusni papir

Uz brusilicu ne dolazi brusni papir. Možemo vas savjetovati gdje najjeftinije i uz vašu rutu možete kupiti papir od 225 mm a svaka malo bolja željezarija ih ima u svojoj ponudi.

Ako spojim usivavač na brusilicu ima li prašine?

Prašinu je teško izbjeći. Čak i najveći profesionalci znaju imaju problema sa prašinom, ali uz dovoljno suhi glet te sa dobrim brusnim papirom i usisavačem količina prašine će se svesti na minimum

Više o uređaju možete pogledati na službenim stranicama Metabo-a

author-avatar

About Vedran Linić

Stastveni zaljubljenik u građevinske strojeve i alate. Alate voli poznavati u dušu te osim što sve alate osobno mora prvi testirati, iste redovito i održava te popravlja po potrebi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)