Najam strojeva za čišćenje usluga je koju nudimo našim korisnicima, te im tako omogućujemo pristup vrhunskim profesionalnim strojevima. S ovim uređajima postignut ćete vrhunske rezultate čišćenja bilo kojih površina.

Higijena je pola zdravlja kaže narodna poslovnica. Naš cilj je omogućiti vam vrhunske uređaje kako bi svoje životne prostore učinili ljepšima i ugodnijima za život. Kod nas možete iznajmiti usisavače za suho i mokro čišćenje, visokotlačne perače te ostale uređaje kako bi vaši prostori ostali uredni.

Vaš najam alata Rijeka – Toolbox

Popis alata

Ponuda usisavača za najam

Često postavljena pitanja FAQ?

Prije svega potrebno je dogovoriti termin najma alata, telefonom ili mailom.  Prilikom potpisivanja ugovora potrebno je predočiti valjani dokument kao što je osobna ili putovnica.  Ako se alat ili stroj najmi na firmu ili obrt onda je potrebno dostaviti narudžbenicu od pravne osobe. Osoba koja preuzima alat ujedno je i odgovorna osoba za alat. Radilo se o privatnoj ili pravnoj osobi. 

Trenutno na alate koji se unajme do 4 sata odobravamo popust od 20%. a na rok od 5 dana odobravamo popust isto od 20%. Popusti za odvlaživače nisu uračunati u ovu cijenu.  

U slučaju kvara alata najmoprimac je dužan odmah obavjestiti najmodavca te u dogovoru sa njime situacija će se riješiti, izdavanjem drugog alata ili popravkom istoga. Bez dopuštenja najmodavaca korisnik ne smije popravljati sam alat ili opremu. 

 U slučaju kvara alata gdje je alat oštećen vanjskim utjecajem ili je korišten nesavjesno zadržavamo pravo da naplatimo nastala oštećenja na alatu i opremi.  Najam alata se obračunava do kontakta sa najmodavcem, te ne odgovaramo za nikakva moguće gubitke najmoprimca u slučaju kvara alata. 

Slobodno nam se obratite putem kontakt forme sa upitima, ovdje smo da pomognemo

Slobodno nas nazovite za sve informacije

Kako do nas ?