Najam alata Rijeka

U svojoj ponudi imamo veliki izbor alata za najam. Kod nas možete iznajmiti kutne brusilice, ekscentrične brusilice, štemalice tj. Udarne i bušeće čekiće, usisavače, uređaje za varenje ppr cijevi, brusilice za knauf – žirafe te ostale alate koji su vam potrebni.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju. Ako na popisu nemamo alat koji Vam treba slobodno nas kontaktirajte jer ne može uvijek garantirati da su svi alati online, a ako i nemamo taj alat vaša informacija će nam biti važna kako bi se ubuduće mogli prilagoditi potrebama naših klijenata te proširenje asortimana baziramo na potrebama tržišta za istim. U slučaju da znamo gdje se može taj alat nabaviti uputiti ćemo vas kako ne bi bez veze lutali okolo.

Vaš najam alata Rijeka – Toolbox

Pogledajte ponudu brusilica za najam

Pogledajte ponudu brusilica betona za najam

Pogledajte ponudu čekića za najam

Pogledajte ponudu usisavača za najam

Pogledajte ponudu varilica za ppr za najam

Pogledajte ponudu visokotlačnih perača za najam

Najam alata Rijeka FAQ

Što je potrebno za najam alata?

Prilikom potpisivanja ugovora potrebno je predočiti valjani dokument kao što je osobna ili putovnica. Ako se alat ili stroj najmi na firmu ili obrt onda je potrebno dostaviti narudžbenicu od pravne osobe

Može li se ostvariti popust na najmu alata?

Trenutno za alate koji se unajme na 2 sata odobravamo 50% popusta, na 4 sata 25%, a na rok od 5 dana odobravamo 20% popusta. Za sve ostale popuste ovisi o količini najma.

U slučaju kvara alata?

U slučaju kvara alata, koji nije nastao nepravilnim rukovanjem ili nekim drugim vanjskim utjecajem najmoprimac ne odgovara. U slučaju da je alat oštećen vanjskim utjecajem ili je korišten nesavjesno zadržavamo pravo da naplatimo nastala oštećenja na opremi i alatu.

Za sve aktualne informacije pratite

našu Facebook stranicu

Tražite li odvlaživače možete pogledati na našoj stranici o najmu ovlaživača

Shopping Cart