U svojoj ponudi imamo veliki izbor alata za najam. Kod nas možete iznajmiti kutne brusilice, ekscentrične brusilice, štemalice tj. Udarne i bušeće čekiće, usisavače, uređaje za varenje ppr cijevi, brusilice za knauf – žirafe te ostale alate koji su vam potrebni.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju. Ako na popisu nemamo alat koji Vam treba slobodno nas kontaktirajte jer ne može uvijek garantirati da su svi alati online, a ako i nemamo taj alat vaša informacija će nam biti važna kako bi se ubuduće mogli prilagoditi potrebama naših klijenata te proširenje asortimana baziramo na potrebama tržišta za istim. U slučaju da znamo gdje se može taj alat nabaviti uputiti ćemo vas kako ne bi bez veze lutali okolo.

Vaš najam alata Rijeka – Toolbox

Popis alata

Često postavljena pitanja FAQ?

Prije svega potrebno je dogovoriti termin najma alata, telefonom ili mailom.  Prilikom potpisivanja ugovora potrebno je predočiti valjani dokument kao što je osobna ili putovnica.  Ako se alat ili stroj najmi na firmu ili obrt onda je potrebno dostaviti narudžbenicu od pravne osobe. Osoba koja preuzima alat ujedno je i odgovorna osoba za alat. Radilo se o privatnoj ili pravnoj osobi. 

Trenutno na alate koji se unajme do 4 sata odobravamo popust od 20%. a na rok od 5 dana odobravamo popust isto od 20%. Popusti za odvlaživače nisu uračunati u ovu cijenu.  

U slučaju kvara alata najmoprimac je dužan odmah obavjestiti najmodavca te u dogovoru sa njime situacija će se riješiti, izdavanjem drugog alata ili popravkom istoga. Bez dopuštenja najmodavaca korisnik ne smije popravljati sam alat ili opremu. 

 U slučaju kvara alata gdje je alat oštećen vanjskim utjecajem ili je korišten nesavjesno zadržavamo pravo da naplatimo nastala oštećenja na alatu i opremi.  Najam alata se obračunava do kontakta sa najmodavcem, te ne odgovaramo za nikakva moguće gubitke najmoprimca u slučaju kvara alata. 

Slobodno nam se obratite putem kontakt forme sa upitima

Kako do nas ?

Slobodno nas nazovite za sve informacije