Najam odvlaživača Rems Secco 80

120,00 kn (15,93 €)

Najam odvlaživača Rems

Najam odvlaživača Rems Secco 80 vrhunski je profesionalni uređaj sa digitalnim vlagomjerom.

Mogućnost odvlaživanja do 80 litara u 24 sata.

 

Kalendar dostupnosti

Forma za rezervaciju

Vaše Ime *
Vaše prezime *
Email *
Vaš Email
Broj Telefona *
Početak i Kraj najma *
Početak Najma*
Kraj najma*

Najam odvlaživača REMS Secco 80

Električni odvlaživač zraka/građevinska sušilica za profesionalnu primjenu. Za isušivanje prostorija, odvlaživanje podrumskih prostorija te isušivanja npr. betona, zidova od opeke i podloga od žbuke ili estriha.

Rashladni agregat s rotacijskim kompresorom i kondenzatorskim motorom od 230 V, 50 Hz, 1200 W, s automatskim sustavom za otapanje vrelim plinom, namijenjen za trajni pogon. Izuzetno tihi hod.

Učinak odvlaživanja ≤ 80 l/24 h, količina zraka ≤ 600 m³/h.

Elektronička upravljačka jedinica s osvijetljenim zaslonom od 3″ i memorijskom funkcijom.

Elektronički higrostat, brojač sati rada i potrošnje struje. Filtar za zrak. U stabilnom kućištu od čeličnog lima  na pokretnom postolju od čeličnih cijevi s velikim kotačima.

Učinkoviti odvlaživač zraka/građevinska sušilica za isušivanje prostorija, npr. nakon pucanja cijevi ili poplava, za odvlaživanje pljesnivih podrumskih prostorija te ubrzanje isušivanja npr. betona,

zidova od opeke te podloga od žbuke ili estriha.

Za profesionalnu primjenu u zanatstvu i industriji.

Konstrukcija

Kompaktna, praktična konstrukcija u stabilnom plastifi ciranom kućištu od čeličnog lima. Težina 54 kg. Široko usisno zračno područje s perivim fi ltrom za zrak. Elektronički higrostat za regulaciju željene vlažnosti zraka.

Automatsko isključivanje pri dostizanju zadane vlažnosti zraka, automatsko ponovno uključivanje pri porastu vlažnosti zraka. Bočni ispuh za optimalnu cirkulaciju zraka. Bočno izvučeno crijevo za odvod kondenzata u priloženi spremnik, u ispusni vod .

Glavna sklopka za postavljanje u određeni radni položaj sa i bez internog spremnika za kondenzat obujma 11,5 l.

.Brojač sati rada i potrošnje struje, npr. za dojavljivanje procjenitelju štete/poslodavcu. Utičnica uređaja za odvojivi priključni vod.

Praktični pretinac za odlaganje priključnog kabela tijekom transporta. Stabilno, pokretno postolje od čeličnih cijevi s velikim kotačima za jednostavniji transport, čak i preko stepenica.

Nesmetano klizanje i podizanje stroja pomoću stražnje strane postolja od čeličnih cijevi, npr. sa i na utovarnu površinu vozila.

Rashladni agregat

Visok učinak odvlaživanja vrhunskim rashladnim agregatom s izuzetno efi kasnim rotacijskim kompresorom i snažnim kondenzatorskim motorom od 230 V, 1200 W, s automatskim sustavom za otapanje vrelim plinom, namijenjeno za trajni pogon.

Izuzetno tihi hod, prikladno čak i za stambene prostorije. Učinak odvlaživanja ≤ 80 l/24 h, količina zraka ≤ 600 m³/h. Kvalitetno rashladno sredstvo R-407C.

Najam odvlaživača REMS za suhe površine.

Elektronička upravljačka jedinica

Osvijetljeni zaslon od 3″ s LCD tehnologijom, dijagonalom od 70 mm, preglednim prikazom stvarne i zadane vlažnosti zraka, sati rada, radnog stanja rashladnog agregata, funkcije otapanja, kompresorske zaštitne funkcije.

Tipke za zadavanje vlažnosti zraka u koracima od 1 % između 30 % i 90 % te za namještanje trajnog rada. Memorijska funkcija pohranjuje postavke za automatski nastavak rada u slučaju nestanka električne energije.

Više od odvlaživaču Rems Secco 80

Najam odvlaživača REMS Secco 80

Pogledajte i ostale odvlaživače za najam

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Najam odvlaživača Rems Secco 80”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Povezani proizvodi

Shopping Cart