Najam mjernog uređaja Trotec T650

From  25,00 kn - 50,00 kn Cijena po uređaju

U slučaju da trebate uređaj za mjerenje vlage u betonu u svojoj ponudi imamo Trotec T650 s kojim ćete vrlo brzo saznati okvirne vrijednosti vlage u betonu.

Indikativni uređaji pokazuju nam okvirni postotak vlage u betonu, za 100% sigurne rezultate potrebno je mjeriti vlagu sa CM uređajem.

Dnevni najam:T650
Friday - 50,00 kn
Saturday - 25,00 kn
Nedjelja - 25,00 kn
Monday - 50,00 kn
Tuesday - 50,00 kn
Wednesday - 50,00 kn
Thursday - 50,00 kn
Odaberite vrijeme najma
Količina

Ime

Prezime

Email

Telefon

Poruka

Kategorija:

Trotec T650 indirekni mjerni uređaj

T650 je profesionalni ručni mjerni uređaj za brzo mjerenje vlažnosti koja se nalazi ispod površine nekog materijala bez potrebe da pritom uništavamo materijal čiju vlažnost mjerimo.

Upotrebom mikrovalne tehnologije moguće je detektirati raspodjelu vlage do dubine od 300 mm. Dodatna prednost ove metode, uz veliku dubinu mjerenja, je nezavisnost mjerenja o količini soli koja se nalazi u materijalu. Upotrebom mikrovalne tehnologije stoga nema razlike mjerimo li vlažnost u starim ili novim zgradama.

Za trenutnu provjeru izmjerenih podataka, na raspolaganju nam stoji funkcije minimalnih, maksimalnih i prosječno izmjerenih vrijednosti. Također se i trenutno mjerena vrijednost može pohraniti. Zaslon uređaja u mogućnosti je pregledno prikazati dvije vrijednosti istodobno, ako je potrebno provjeriti rezultat neke od ugrađenih funkcija uz istodoban prikaz trenutno mjerene vrijednosti.

Posebno praktična prednost ovog uređaja je ugrađena funkcija alarma: Prije početka mjerenja upiše se najveći dozvoljeni iznos vlažnosti. Na taj način moguće je ispitati velike zidne površine brzo i efikasno. Korisnik uređaja može se koncentrirati na objekt mjerenja bez potrebe da neprekidno gleda rezultate mjerenja na zaslonu uređaja. Čim mjerena vrijednost prekorači dozvoljeni limit, automatski se javlja zvučni signal!

Obzirom da je T650 opremljen inovativnom tipkom za upravljanje, svim funkcijama ovog uređaja moguće je upravljati upotrebom jedne ruke, dok druga ruka ostaje slobodna za vrijeme mjerenja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Najam mjernog uređaja Trotec T650”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Shopping Cart