Najam visokotlačnog perača Bosch GHP 5-75X

From  120,00 kn Cijena po uređaju

Jedan od najjačih Boschovih visokotlačnih perača. Odličan za čišćenje svih površina. Čišćenje okoliša te plovila i vozila sa ovim peračem postat će užitak.

Dnevni najam:Miniwash
Friday - 120,00 kn
Saturday - 120,00 kn
Nedjelja - 120,00 kn
Monday - 120,00 kn
Tuesday - 120,00 kn
Wednesday - 120,00 kn
Thursday - 120,00 kn
Odaberite vrijeme najma
Količina

Ime

Prezime

Email

Telefon

Poruka

SKU: 0600910800 Kategorija: Oznaka:

Najam visokotlačnog perača

U svojoj ponudi imamo vrhunski Boschov visokotlačni perač. Ovo je jedan od najjačih monofaznih Boschovih visokotlačnih perača koje Bosch ima u svojoj ponudi visokotlačnih perača.

Najveći tlak 185 bara
Radni tlak 145 bara
Nazivna ulazna snaga 2600 W
Težina 26,8 Kg

Prilikom najma isporučuje se sa podesivim 3 u 1 kopljem te roto koplje ako je dostupno.

Pogledajte više o uređaju na službenim Boschovim stranicama

Pogledajte i ostale vrtne alate za najam

Kupiti ili iznajmiti visokotlačni perač u Rijeci

Često dobijemo ovo pitanje te na njega možemo dati jednostavan odgovor. Vjerujemo da uređaji koji se mogu kupiti za stotinjak kuna neće zadovoljiti ni hobi korisnike a kamo li one profesionalne kojima je pravi  profesionalni alat naophodan za obavljanje posla profesionalno. Jeftini uređaji te oni hobi miniwashi često se kvare, a dok dođu s garancije često za njima više nema potrebe.

Želite li na vrijeme i uz najmanje truda očistiti svoj okoliš pripremiti apartmane ili oprati vozilo ili plovilo  profesionalni visokotlačni perači marke Bosch ili Karcher pravi su odabir za vas.

Kako rezervirati najam visokotlačnog perača u Rijeci

Uređaj se može rezervirati putem web stranice ili pozivom na broj telefona 091 60 60 855. U slučaju da obavite rezervaciju putem internet stranice kontaktirat ćemo vas povratno telefonom da potvrdimo rezervaciju.

Često postavljena pitanja u vezi s najmom miniwash a

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”Kolika je cijena najma visokotalčnog perača?” answer-0=”Dnevna cijena najma visokotlačnog perača je 120,00 Kn za vikend obračunavamo 180,00 Kn, a tjedan 460,00 Kn” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Radi li se o monofaznom ili trofaznom uređaju?” answer-1=”Kod nas u ponudi imamo samo monofazne uređaje. ” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Da li je uređaj dovoljno jak?” answer-2=”U svojoj ponudi imamo najjače monofazne uređaje od Boscha a u procesu smo nabavke i od Karchera. Radi se o profesionalnim uređajima, te ako niste zadovoljni sa njihovim performansama slobodno nam ih vratite u roku od sat vremena od početka najma i mi neće obračunati najam.” image-2=”” count=”3″ html=”true” css_class=””]

Za sva ostala pitanja stojimo vam na raspolaganju.

 

1 recenzija za Najam visokotlačnog perača Bosch GHP 5-75X

  1. Vedran

    Odličan visokotlačni monofazni perač

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Shopping Cart