Najam bušećeg čekića 5 kg

100,00 kn (13,27 €)

Najam bušećeg čekića u klasi od 5kg.

Kalendar dostupnosti

Forma za rezervaciju

Vaše Ime *
Vaše prezime *
Email *
Vaš Email
Broj Telefona *
Početak i Kraj najma *
Početak Najma*
Kraj najma*

Najam bušećeg čekića 5 kg

U svojoj ponudi imamo DeWalt D25601K

Elektropneumatski kombinirani čekić DeWalt D25601K s kompaktnim i uskim oblikom ima promjenjivu brzinu za potpunu kontrolu nad alatom sigurnosnu spojku kako bi se spriječilo preopterećenje pri visokim okretnim momentima.
Odlikuje ga SDS-Max prihvat te novi lančani prijenos s optimalnim uljnim podmazivanjem što smanjuje trošenje zubaca, trenje, sagorijevanje i propadanje.
Omogućuje isključivanje bušenja i ima kontrolno svjetlo pri korištenju četke. Elektronički indikator obavještava nas kada je potrebno zamijeniti četkicu odnosno kada je potrebno alat redovno servisirati.
Za udoban stisak i sigurno, manje naporno korištenje zaslužna je ergonomski oblikovana gumirana ručka. Elektropneumatski čekić D25601K ima i poboljšano stezanje zbog zaštite od prodiranja prašine u unutrašnjost alata, što pridonosi povećanju vijeka trajanja.
Pruža izvrstan odnos između snage i težine: udarac s energijom od 8 J čini s težinom od 6,8 kg. Za veću izdržljivost i manju težinu kućište je izrađeno od magnezija. Učinkovit udarni mehanizam sastavljen je tako da smanjuje vibracije. U opremi je višepozicijska antivibracijska bočna ručka i robusna kutija za siguran transport.

Najam bušećeg čekića 5 kg

Pogledajte informacije za Bosch GSH 5-40 

Pogledajte i ostale alate za najam

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Najam bušećeg čekića 5 kg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Povezani proizvodi

Shopping Cart